POEZIJA U SVEMU, Toni Vuković

POEZIJA U SVEMU, Toni Vuković

SKU: W-1040

13,27  (99,98 kn)

Autor: Toni Vuković

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Pjesme pišem svaki dan jer inspiracije mi ne fali. Pjesme govore o ljudima, prirodi, pojavama, životinjama, razno-raznim predmetima… Svakodnevne situacije i doživljaji potiču me na pisanje stihova. Upravo zbog toga rekao bih da spadam u posebnu vrstu pjesnika koji pišu ne samo o ljubavi, ljudima i sličnim “uobičajenim“ temama, već pišem i o nečemu što nije uobičajeno ili o nečemu gdje možda mnogi pisci ne bi pronašli temu, to jest inspiraciju.

Bilješka o autoru:

Toni Vuković rođen je 8. kolovoza 2001. godine u Virovitici. Pohađao je Osnovnu školu Vladimir Nazor u Virovitici te završava srednju Strukovnu školu u Virovitici smjer turističko-hotelijerski komercijalist. Bavi se raznim hobijima među kojima je i pisanje pjesama. Pisati pjesme počeo je 2015./2016. godine jednog dana u osnovnoj školi pod satom matematike. Veliki je kolekcionar mnogo čega, a najdraži su mu hobiji stripovi i numizmatika. Pisanje ga pokreće i tu se najviše opusti; piše čak i ono što se možda ustručava reći. Ima drugačiji pogled na svijet i s tim pogledom te iskustvima koje je prošao obuhvaća razne teme i piše o njima na svoj način. Volio bi se pročuti kao pjesnik koji je počeo pisati za vrijeme osnovne škole i od tada ne prestaje smišljati i pisati nove stihove koje će jednoga dana čitati sadašnje ili buduće generacije. Nada se da će svojim pjesmama pomoći ljudima da se oraspolože, opamete, razviju pa možda čak i promijene stav na bolje u svome životu.

Ključne riječi: Poezija, o svemu i svačemu, pisac o svemu

E-mail: Toni Vuković 

 

Naslov: Poezija u svemu
Autor: Toni Vuković
Broj stranica: 276
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-669-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.