PLAVI PUTNIK, Vanessa Pavičić

SKU: W-1469

19,90  (149,94 kn)

Autor: Vanessa Pavičić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Plavi putnik skup je različitih priča ljudi koje se svakodnevno događaju u tramvaju i koje često susrećemo u njemu, a da ih ni ne primijetimo. Toliko smo zakopani u svojim problemima i opterećeni raznim stvarima koje se događaju u ovom užurbanom svijetu da zaboravimo zastati i uživati u trenutku, u malim stvarima koje život znače.

Kad bismo ponekad, samo ponekad zastali i osluškivali što se to događa oko nas, shvatili bismo da nismo jedini koji se bore s raznim nedaćama i nismo jedini koji se raduju kako vlastitoj, tako i tuđoj sreći. Susrećemo se s raznim ljudima, od onih koje život nije mazio do onih koji su nam, sasvim slučajno, spremni pomoći, a da to od njih nismo ni tražili. Ove priče nastale su upravo zastajanjem u trenutku te osluškivanjem okoline koja potiče jedan potpuno novi tijek misli. Misli koje odlutaju tamo kamo trebaju odlutati, ali i tamo gdje im nije mjesto – često se to događa, stoga im dopustimo, tko zna kamo nas sve mogu odvesti.

Dopustimo Plavom putniku da nas vodi kroz naše životne stanice. Izađimo tamo gdje nam je mjesto, ali i tamo gdje nam nije kako bismo se vratili s naučenom lekcijom. Zato ukrcajte se sa mnom na Plavog putnika i doživite svoje putovanje života. Otputujmo s njim na dalek put sve dok i našem životnom putu jednom ne dođe kraj.

Bilješka o autorici:

Vanessa Pavičić rođena je u Rijeci 1998. godine. Po struci je stručna prvostupnica javne uprave i stručna suradnica za pripremu i provedbu EU projekata. Ostavimo li po strani ozbiljna zvanja, u duši je pravi sanjar i kreativac, a jedan san se upravo ovom knjigom koju imate u ruci i ostvario. To joj je prva, ali, kako kaže, ne i posljednja knjiga jer kod nje se uvijek nešto novo „kuha“. Po prirodi je avanturistica i voli istraživati nove stvari pa vjerujemo da će se to odraziti i na njezine nove priče.

Za nju ne postoji nemoguće i smatra da je sve ostvarivo ako to dovoljno jako želiš. Do svoje 15. godine živjela je na otoku Rabu koji često nazivaju i „otokom sreće“. Nakon Raba se, uzevši torbu po torbu počela seliti u srednju školu u Rijeci gdje je završila Građevinsku tehničku školu. Izazivanjem sudbine upisala je svoju prvu godinu studija na Pravnom fakultetu u Zagrebu, u gradu u kojem je cjelokupna ideja i priča ove knjige i nastala. Nakon godine dana studiranja u Zagrebu, ipak se vraća u svoj rodni kraj u kojem ostaje sve do danas, ali, kako kaže, ne zna kamo će ju njezin plavi putnik još odvesti i koje planove ima za nju.

E-mail: Vanessa Pavičić

 

Naslov: Plavi putnik
Autorica: Vanessa Pavičić
Broj stranica: 142
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-956-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.