PLAVA VRATA, Zlatko Grgić

PLAVA VRATA, Zlatko Grgić

SKU: W-0987

17,92  (135,02 kn)

Autor: Zlatko Grgić

Nakladnik: Infratech d.o.o

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Glavni junak djela, Luka, posjećuje Sarajevo kojim postaje oduševljen. Nedugo nakon toga postaje jamac prijatelju Jakovu iz Zagreba, koji je podrijetlom Sarajlija. Lagani životni tijek i proučavanje svijeta oko sebe u Lukinom životu sve više zamjenjuju problemi koji nastaju kad korisnik kredita prestaje plaćati kredit te sav teret kredita padne na njegova leđa. Tad krene istraživati o svom prijatelju i dozna niz neugodnih informacija. Godinama živi u nastojanju da se izvuče iz problema, ali propada u sve dublji mulj iz kojeg teško vidi izlaz. U jednom se trenutku pojavljuje Kasandra, u koju se zaljubljuje i to mu daje novi poticaj i pobuđuje nade, ali će uskoro biti razočaran i u ljubavi. Njegova upornost i strpljivost nisu urodile plodom. U jednom trenutku prekida sve odnose s Jakovom i otada počinje njegov uspon prema svjetlu života…
Na kraju susreće Adelu, ljubav svog života i svi dotadašnji problemi ostaju daleko iza njega. Pored te priče, u romanu se isprepliće priča o Lukinim iskustvima sa sarajevskom Grupom Bolero i dugogodišnjem nastojanju da se objavi treći album. Put prema tom albumu trnovit je i dug, Luka s osnivačem i vođom benda Mišom Bartulicom preispituje niz mogućnosti, a Mišo je također jedan od svjedoka Lukine životne priče. Knjiga završava scenom u kojom Luka i Mišo gledaju spot nove pjesme Grupe Bolero, Avatarov grijeh, a koja konačno najavljuje treći album.

Bilješka o autoru/autorici:

Autor je rođen u Gradačcu 22.12.1976. godine. Osnovnu školu završava u rodnom gradu Odžaku, koji se nalazi u sjevernoj Bosni. Tu živi do 1992. godine, a onda uslijed rata napušta rodni grad i seli se u okolicu Zagreba. U Zagrebu završava opću gimnaziju Tituša Brezovačkog, a zatim Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te kasnije i poslijediplomski studij Upravljanje kvalitetom na Ekonomskom fakultetu.
Od 1995. godine stalno je nastanjen u Dugom Selu s radnim mjestom u Zagrebu.

 

Ključne riječi: Plava vrata, Grupa Bolero, Avatarov grijeh, Sarajevo, Mišo Bartulica, Denny, Dispertango, Avatarov dan, Proces, Odžak

Link: https://www.facebook.com/plavavrata2019

E-mail: Zlatko Grgić

Naslov: Plava vrata
Autor: Zlatko Grgić
Broj stranica: 452
Nakladnik: Infratech d.o.o
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48907-0-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.