PîNKE, Vana Kovačić

PîNKE, Vana Kovačić

SKU: W-1312

17,25  (129,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Poezija i crtice na hvarskom dijalektu o odrastanju uz „nonu i dida“, odnosima, te nostalgiji i ljubavi prema otoku

 

Bilješka o autorici:

Vana Kovačić rođena je u Splitu 3. 2. 1984. Pohađala je Srednju turističku školu u Splitu, a magistrirala komunikologiju (Kulturu i turizam) na Filozofskom fakultetu u Zadru s temom „Nematerijalna kulturna baština otoka Hvara u svrhu promidžbe turizma“. Daljnja edukacija nastavlja se na Aspiri (turistički vodič na engleskom i talijanskokm jeziku), te na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodička izobrazba).

Zaljubljena u otoke, jezik, pisanje, tradiciju, glazbu, folklor, kulturu i umjetnost – na svim je tim poljima aktivna od djetinjstva. Njen je literarni talent prepoznala u osnovnoj školi profesorica (i uzor) Mira Antonijević, pa su zajednički gostovale i bile nagrađivane na brojnim literarnim natjecanjima i radionicama. Vana je majka Margarite i Katarine. S obitelji živi u Splitu. Radi u struci i pjeva u KUD-u Jedinstvo.

Ključne riječi: Otok, otoci, dijalekt, čakavština, dalmacija, mediteran, ljubav, odnosi, nona, brak, more, ljeto, humor, pinke, hvar, običaji

E-mail: Vana Kovačić

 

Naslov: Pînke
Autorica: Vana Kovačić
Broj stranica: 106
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-849-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.