PALAČA SNAGE, Mia Bogdan

PALAČA SNAGE, Mia Bogdan

SKU: W-0852

13,27  (99,98 kn)

Autor: Mia Bogdan

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Slikovnica Palača snage sadrži 20 stranica likovnih radova popraćenih tekstom čiji su autori dvadeset i troje djece u dobi od 4 do 6 godina iz DV Radost jedinice Popaj. Glavni likovi priče su žene koje su glavni motivi odabranih likovnih djela umjetnika Ivana Meštrovića i Gustava Klimta.

Bilješka o autorici: 

Mia Bogdan 2018. godine stječe zvanje Magistra edukcije likovne kulture i likovne umjetnosti na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu. Tijekom zadnje godine diplomskog studija ostvaruje projekt Susret Meštrovića i Klimta u muzeju i dječjem vrtiću u sklopu stručno magistarskog rada Umjetnička djela- poticaj doživljavanju, izražavanju i stvaranju djece rane i predškolske dobi uz mentorstvo doc.dr.sc. Dunje Pivac i komentorstvo izv.prof.dr.sc. Hicele Ivon.

Ključne riječi: slikovnica, umjetnost, likovna kultura, muzejska pedagogija, djeca i umjetnost, Gustav Klimt, Ivan Meštrović

E-mail: Mia Bogdan

Naslov: Palača snage
Autorica: Mia Bogdan
Broj stranica: 20
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-549-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija. 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.