RADNA BILJEŽNICA ZA KREIRANJE REALNOSTI, Sara Jovančević

RADNA BILJEŽNICA ZA KREIRANJE REALNOSTI, Sara Jovančević

SKU: W-1168

15,93  (120,02 kn)

Autor: Sara Jovančević

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Radna bilježnica za kreiranje realnosti zamišljena je tako da čitatelja provede kroz tridesetodnevni izazov mijenjanja realnosti i pogleda na život raznim tehnikama i inspirativnim pričama kojima bi u konačnici promijenio svoj život na bolje u tri važna aspekta. Aspekti zastupljeni u ovoj knjizi obuhvaćaju ljubav, zdravlje i blagostanje.
Razne tehnike implementirane su u suradnji sa Zakonom privlačenja koji je jedan od univerzalnih zakona svemira.
Svrha ove knjige je da se osjećate dobro, podignete svoju vibraciju te tako privučete život kakav priželjkujete.
Svaki dan počinjemo i završavamo inspirativnim pričama i citatima. Razmišljamo o tome kako se to odnosi na nas te kako to primijeniti na svoj život.

 

Bilješka o autoru/autorici:

Sara Jovančević rođena je 1987. godine u Zadru. Majka je sedmogodišnje djevojčice Natalije. Godine 2011. diplomirala je na Sveučilišnom studiju Kulture i turizma u Zadru te stekla zvanje prvostupnice Komunikologije.
Autorica je knjige Radna bilježnica za kreiranje realnosti.
Još od osnovnoškolskih dana pitala se kreiramo li sami svoju realnost ili nam je život sudbinski određen. Osjećala je snažnu potrebu za odgovorima te tragala za znanjem koje je nalazila u mnogobrojnim knjigama autora koji se bave ovom tematikom.

Ključne riječi: kreiranje realnosti, Zakon privlačenja, vortex, afirmacije, meditacija, promjena realnosti, kako promijeniti svoj život,tridesetodnevni izazov, ljubav, novac, blagostanje, zdravlje, dobar osjećaj, visoka vibracija

E-mail: Sara Jovančević 

 

Naslov: Radna bilježnica za kreiranje realnosti
Autor/autorica: Sara Jovančević
Broj stranica: 196
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-776-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.