OTOK ANĐELA 1 - Novi svijet, Suzana Crnčević

OTOK ANĐELA 1 – Novi svijet, Suzana Crnčević

SKU: W-0411

15,93  (120,02 kn)

Autor: Suzana Crnčević

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Nakon apokalipse u kojoj je gotovo sve uništeno, svijet se promijenio. Anđeli, koje ljudi poznaju kao grčke bogove, pali su na Zemlju. Knjiga prati njihove doživljaje u suživotu s ljudima, kao i pokušaj prilagodbe ljudskom načinu života. Njihove različite životne priče povezane su s Vanessom, osamnaestogodišnjom djevojkom iz naoko obične obitelji, za koju je zapisano da će suditi novome svijetu, ljudima i palim anđelima. Vanessa je omiljena u društvu, plijeni pažnju svojim izgledom i osobnošću, a život joj se naglo promijenio otkad je za svoj šesnaesti rođendan prvi put sanjala najgoru noćnu moru.

Dolaskom novih obitelji u susjedstvo odnosi se dodatno kompliciraju, a Vanessa i njezine sestre postaju svjesne činjenice da boravak u Vallyju više nikada neće biti isti.

Bilješka o autorici:

Suzana Crnčević, rođena u Metkoviću 1982. , gdje je završila i svoje školovanje. Ovo je joj je prva knjiga kojoj će se uskoro pridružiti i nastavak.

Ključne riječi: Otok anđela

E-mail:
Suzana Crnčević 

Naslov: OTOK ANĐELA 1 – Novi svijet
Autorica: Suzana Crnčević
Broj stranica: 438
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-232-8 ( 1.dio), 978-953-336-233-5 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.