OTKLJUČAVANJE JEZIKA, Jelena Kuvač Kraljević

OTKLJUČAVANJE JEZIKA, Jelena Kuvač Kraljević

SKU: W-0622

5,31  (40,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Kako smo, kao mala djeca usvojili naš jezik? Iako nam stariji to kasnije pričaju kao niz simpatičnih anegdota, u stvarnosti je riječ o više trajnijih i sveobuhvatnih procesa u našem mozgu.

U ovoj knjizi, autorica na jednostavan i jasan način, kompetentno opisuje i nizom primjera potkrjepljuje procese koji maloj djeci omogućuju usvajanje jezika.

Bilješka o autorici:

Jelena Kuvač Kraljević izvanredna je profesorica Odsjeka za logopediju na Sveučilištu u Zagrebu pri Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Niz godina istražuje jezični razvoj i obradu, jezične teškoće djece i odraslih, dvojezičnost te dijagnostičke postupke u području jezičnih poremećaja. Iz navedenih područja objavila je više znanstvenih radova, održala više izlaganja na međunarodnim savjetovanjima, vodila više domaćih i međunarodnih znanstvenih i stručnih projekata te sudjelovala u sastavljanju dijagnostičkih testova.

Ključne riječi: lingvistika, jezikoslovlje, logopedija, jezični razvoj, usvajanje jezika, hrvatski, engleski, jezična obrada, jezične teškoće

Link: http://www.erf.unizg.hr/hr/odsjeci/ozl/jelena-kuvac-kraljevic

Naslov: Otključavanje jezika
Autorica: Jelena Kuvač Kraljević
Broj stranica: 60
Nakladnik: Hrvatsko interdisciplinarno društvo
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-7568-03-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.