OD (ZA)MISLI DO OSTVARENJA, Rajna Banovac

SKU: W-1538

19,00  (143,16 kn)

Autor: Rajna Banovac

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ovaj priručnik s osobnom notom, uz mnoštvo priča iz života, pomoći će vam bolje razumjeti sebe, ali dati i smjernice kako da otpustite emocionalni teret i krenete u ostvarenje svoga najboljeg mogućeg života. Naučit ćete kako definirati, oblikovati i ostvariti svoje snove pomoću formule koja je jedinstvena, znanstveno i iskustveno dokazana na velikom broju ljudi. Postanite i vi graditelj snova razvijanjem svojih unutrašnjih moći koje će vam pomoći živjeti usklađeno, s manje otpora i s više uspjeha.

 

Bilješka o autorici:

Rajna Banovac, kroz svoje knjige i kreiranjem sadržaja na Internetu, dijeli svoja znanja i iskustva, kako bi potaknula i druge da se probude i uspostave harmoniju na životnim područjima i time ostvare svoj najbolji mogući život. Sada, kao certificirani transformativni DreamBuilderSuccess coach, pomaže i drugima da primjenom specifične tehnologije razmišljanja i djelovanja, ostvare bolje odnose, zdravlje, posao, poslanje i svrhu, jednom riječju ispunjeniji i smisleniji život. Zalaže se za cjeloživotno učenje i holistički pristup životu. Kao share marketing trener podučava kako na ispravan način promovirati proizvod, uslugu ili podijeliti dobru priču. Surađuje kao partner u marketingu s producentom za online tečajeve Younity.One, na području ljudskih potencijala, kao i s CaliVita International, kompanijom za promidžbu kvalitetnog života i prirodnih dodataka prehrani.

Link: http://www.rajnabanovac.com

E-mail: Rajna Banovac

 

Naslov: Od (za)misli do ostvarenja
Autor/autorica: Rajna Banovac
Broj stranica: 226
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2024..
ISBN: 978-953-336-988-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.