STVORITELJEVA OSTAVŠTINA – BOŽJA OBJAVA U KNJIZI PRIRODE, Saša Zavrtnik

STVORITELJEVA OSTAVŠTINA – BOŽJA OBJAVA U KNJIZI PRIRODE, Saša Zavrtnik

SKU: W-0774

7,30  (55,00 kn)

Autor: Saša Zavrtnik

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga Stvoriteljeva ostavština – Božja objava u Knjizi Prirode predstavlja duhovna promišljanja i poruke koje mogu poslužiti kao duhovna i duševna hrana na svakodnevnom životnom putu. U djelu se spominju primjeri iz žive i nežive prirode koji se povezuju s biblijskim tekstovima i pojedinačnim redcima kako bi prenijeli zajedničku poruku Stvoritelja (o) njegovom stvorenju. Božje poruke se nalaze svuda oko nas, samo je potrebno pobliže promotriti. Baš kao što svaki umjetnik ostavlja trag na svome djelu, tako je i Stvoritelj ostavio svoj otisak u svijetu oko nas. Svrha svega jest učiniti život pojedinca radosnijim i ispunjenijim te ga potaknuti na zahvalnost, divljenje i poštovanje.

Bilješka o autoru:

Saša Zavrtnik je rođen u Varaždinu gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu stekavši naziv doktora veterinarske medicine. Studirao je i teologiju te mu od strane Trinitiy Graduate School of Apologetics and Theology dodijeljena diploma magistra teologije. Autor je knjiga U početku bijaše Život i Stvoriteljeva ostavština te više znanstvenih, stručnih i popularnih članaka

Ključne riječi: Bog, priroda, ostavština, objava, Biblija

Naslov: Stvoriteljeva ostavština – Božja objava u Knjizi Prirode
Autor: Saša Zavrtnik
Broj stranica: 120
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2018.
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.