NOVA BAJKA, Djevojčica Mara i mačak Tom u začaranoj šumi, Hostić Kornelija

NOVA BAJKA, Djevojčica Mara i mačak Tom u začaranoj šumi, Hostić Kornelija

SKU: W-0853

15,93  (120,02 kn)

Autor: Hostić Kornelija

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Jednog dana radoznala djevojčica Mara zaputila se sama u šumu te je dugo lutala i zaspala. Probudila se u vili u sredini šume gdje je u potrazi za vlasnikom vile istražila devet soba. U Plavoj sobi upoznala se s mačkom Tomom a da bi ušla u devetu sobu domišljata djevojčica se potrudila tražeći ključ. Dan je provela u druženju i igri s mačkom Tomom a kad se probudila u svom krevetu mislila je da je sanjala dok nije našla pismo svog novog prijatelja. Prijatelja nije zaboravila i kad je odrasla potražila ga je u šumi. Dočekao ju je mladi princ kojeg je šumska vještica začarala po danu u mačka a po noći u vuka. Iskreno i čvrsto prijateljstvo razbilo je čaroliju. Mladi par je uhvatila ljubav i vjenčanje se održalo u Bijeloj sobi vile.

Bilješka o autorici:

Kornelija Hostić rođena je 7. 5.1962. godine u Vinežu, općina Labin u Istri. Srednju medicinsku školu završila je u Požegi a Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1988. godine. Do ove godine radila je kao specijalist Obiteljske medicine u Zaboku a sada kao kontrolorka HZZO-a radi u Krapini. U slobodno vrijeme piše priče a ovu Bajku napisala je za svog prvog unuka. Ključne riječi se navode kako bi zainteresirani kupci koji možda nisu zapamtili naslov knjigu mogli pronaći na internetu. Ključne riječi su termini u pretraživanju interneta, riječi koje najprimjerenije opisuju sadržaj djela ili su u vezi s njegovom tematikom. Odvojenih zarezom i razmakom kao u normalnoj rečenici.

Ključne riječi: djevojčica, djevojčica Mara, mačak, mačak Tom, šuma, začarana šuma, vuk, vila, princ, prijateljstvo, iskreno i čvrsto prijateljstvo, šumska vještica, čarolija, ruže, staza, labudovi

Naslov: NOVA BAJKA, Djevojčica Mara i mačak Tom u začaranoj šumi
Autorica: Hostić Kornelija
Broj stranica: 20
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-511-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.