NI DOLAR NI EUR, Mara Markusi

NI DOLAR NI EUR, Mara Markusi

SKU: WPRZ-140078

10,49  (79,04 kn)

Autor: Mara Markusi

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovo su životne i humoristične priče nastale za vrijeme jedne neponovljive turističke sezone. One govore o riskantnom ulaganju u vrijeme krize i recesije, o patnji i sreći, suzama i smijehu o odnosu gosta i domaćina uz lijepe vrijednosne poruke i fotografije.

Hoće li turisti biti zadovoljni s izgledom apartmana? Kako izgleda Zrće i Klub Papaya u Hrvatskoj? Kako razgovarati sa strancima bez znanja stranih jezika ? Kako vratiti vjeru u sebe uz sitno zrno gorušice? Zašto prihvatiti ljude onakve kakvi jesu? Hoće li se Amerikanka Nensi probuditi? Koliko eura ili dolara naplaćujem svojim gostima u nevolji? Zašto je dobro drugima činiti dobro? Je li sreća izabrati mali ili veliki apartman ? Je li bavljenje turizmom samo zarada , posao , upoznavanje puno dragih ljudi ili ….? Zašto nespretni ili šaljivi događaji povezuju strance i domaćina zauvijek? Kako pronaći na Google Earth kartama najljepši srcoliki otok na svijetu?
Ovo je samo dio pitanja na koja možete dobiti odgovore iz ove male knjige – škrinjice čije svako otvaranje izaziva eksploziju novih, silnih i pozitivnih energija.

Izvadak iz recenzije:

Sva doživljena iskustva predragocjena su i vama i turistima koji na plaži čitajući vaše istinite priče iz prve ruke saznaju gdje su to stigli i što ih sve može iznenaditi ugodno ili neugodno ali jako korisno.
– Ilija Maoduš, publicist

Bilješka o autoru/autorici:

Mara Markusi, dipl.ing., rođena je 1946.godine u Budaku, općina Stankovci, Hrvatska.
Najveći dio svog života i rada provela je u Slavonskom Brodu, kojeg neizmjerno voli. Zbog obiteljskih razloga naglo odlazi u Sveti Petar na Moru i tu se započinje baviti iznajmljivanjem apartmana i pisanjem.

Ključne riječi: Apartmani na moru, kriza i recesija, zgode i nezgode turista i iznajmljivača, „poznavanje“engleskog jezika, uspjeh, sreća, ljubav, poticajne poruke.

Link: www.turisticke-price.com

E-mail: Mara Markusi; Apartmani Markusi 

Naslov: NI DOLAR NI EUR
Autor: Mara Markusi
Broj stranica: 136
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-115-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.