NEZABORAVLJENA, Jessica Smith

NEZABORAVLJENA, Jessica Smith

SKU: W-1361

10,75  (81,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Je li život koji živimo onaj koji bismo trebali živjeti ili je samo skup okolnosti na koje nismo mogli utjecati? Grace Gordon suočava se s tim vječnim pitanjem na način koji će ju odvesti na potpuno neočekivano, transformirajuće putovanje u vlastitu prošlost.

Nezaboravljena je završni dio svojevrsne „Zaljevske trilogije“ koju čine još i Ispočetka, jednog listopada i Tražeći Adama, a u kojoj su ispričane životne priče koje počinju ili završavaju na nekom od Zaljevskih otoka, zamišljenom arhipelagu u Atlantiku gdje ljubav, prijateljstvo, hrabrost i odanost još uvijek imaju svoje iskonsko značenje.

 

Bilješka o autorici:

Jessica Smith, profesorica, magistra društvenih znanosti, autorica stručnih publikacija, proznih tekstova, romana i zbirki pjesama, rođena je 1958. u Zagrebu, gdje i danas živi sa svojom obitelji.

Ključne riječi: Grace, Ula, Smaragdni otok, lažni identitet

E-mail: Jessica Smith

 

Naslov: NEZABORAVLJENA
Autorica: Jessica Smith
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-888-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.