DIE VERZAUBERTE SCHILDKRÖTENHÖHLE, Ivanka Dobra Pasarin

SKU: W-1424

7,00  (52,74 kn)

Autor: Ivanka Dobra Pasarin

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Začarana spilja magična je priča o najsretnijem trenutku u životu jedne obitelji. Dokaz je da su zajedništvo, sloga i bezgranično povjerenje recept za sretan i bezbrižan život.

 

Bilješka o autorici:

Ivanka Dobra Pasarina rođena je 11. lipnja 1949. u Primoštenu gdje je završila osnovnu školu. Nakon što je upoznala ljubav svog života, s nepunih dvadeset godina, odlazi u Njemačku koja postaje njezinim drugim domom narednih četrdesetak godina. Boreći se za egzistenciju i želeći dvojici sinova omogućiti bolje školovanje, radila je više poslova. 2006. godine vraća se u Hrvatsku gdje sa suprugom živi veći dio godine. Svoje umirovljeničke dane posvetila je pisanju. Autorica je dvaju romana, Zemlja mojih snova i Miris sunca, te dječje slikovnice Mali vuk.

E-mail: Ivanka Dobra Pasarin

 

Naslov: Die verzauberte Schildkrötenhöhle
Autorica: Ivanka Dobra Pasarin
Broj stranica: 32
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-924-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.