NEVINOST, Marija Juračić

SKU: W-1436

12,00  (90,41 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

„Nevinost“ je peti roman o riječkoj istražiteljici Iki Ekl i policijskom inspektoru Ninnu Ritziju koji, unatoč sustavu, dovitljivim metodama rješavaju ubojstvo mladog informatičara Sanjina Erića.

“Nevinost“ je roman o onoj vrsti ljudi koji se s nevinošću nisu ni rodili. Svi ih poznajemo. Nedodirljivi, ponosito uzdižu zlo na pijedestale svojih oltara. „Nevinost“ je pitko štivo koje će vas izazvati, zaintrigirati, upozoriti… zabaviti.

 

Bilješka o autorici:

Marija Juračić je profesorica hrvatskog jezika i književnosti.

Urednica je tridesetak poetskih zbirki, romana i priča raznih autora. Piše članke o jeziku, kritičke osvrte i eseje za niz hrvatskih i inostranih časopisa i književnih portala. Pjesme i priče su joj objavljene u mnogim zbornicima i antologijama.
Objavila je samostalne zbirke poezije: „Stope u pijesku“, „Vlad i bijela draga“ „Pisci, ljubav i ostale trice“. te romane: „Tara“, „Una“, „Ljubav u Pompejima“, „Buga“, „Toma“, „Jedne zime u Hrastovu“, „Zona“, „Dronovi, furešti, ubojstvo“, „Mutno more“. Roman “Dronovi, furešti, ubojstvo” je 2017. godine završio na 26. mjestu na top listama 100 hrvatskih romana. Na njemački su jezik prevedeni romani „Una“, „Ljubav u Pompejima“ i „Jedne zime u Hrastovu“ i objavljeni u Njemačkoj. Dobitnica je mnogih književnih priznanja i nagrada od kojih izdvajamo:
Komedija “Patrioti” osvojila je prvo mjesto i plaketu “Kalman Mesarić” na natječaju Hrvatskog sabora kulture 2019.

Link: Ocaravanje.com

E-mail: Marija Juračić

 

Naslov: Nevinost
Autorica: Marija Juračić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Shura Publikacije
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-8203-56-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.