NETKO MORA OTIĆI, Divna Ban Bakota

NETKO MORA OTIĆI, Divna Ban Bakota

SKU: W-0707

9,16  (69,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U početku ona je za njega ruža i već na prvoj stranici ona priznaje da počinje živjeti njegov svijet tražeći svoju polovicu tek u ogledalu. Kako se odnos razvija ona uviđa da nezadovoljstvo jača što je ima manje. Razgovara s Bogom. Naposljetku odlazi jer on je zalijevao njezin trn koji joj je probušio srce.

Bilješka o autorici:

Divna Ban Bakota rođena je 8. siječnja 1974. god. u Splitu. Piše od malih nogu. Devedesetih godina izlazi u javnost s poezijom gostujući u radio emisijama. 2001. postaje članicom Književnog kluba mladih te sudjeluje u brojnim književnim večerima.

2002. okuplja mlade pjesnike i pisce u književnu radionicu koju vodi nekoliko godina. Organizira književne susrete i književno- glazbene večeri.

Glavni odbor Matice hrvatske 12. listopada 2017. primio je u članstvo Matice hrvatske.

Ključne riječi: žena, ruža, ptice, strah, odluka, odlazak

E-mail:  Divna Ban Bakota

Naslov: Netko mora otići
Autorica: Divna Ban Bakota
Broj stranica: 64
Nakladnik: Matica hrvatska – ogranak Podstrana
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-7581-20-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.