NAMJEŠTALJKA, Sani Lara

NAMJEŠTALJKA, Sani Lara

SKU: W-1293

11,93  (89,89 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ana je mlada žena koja je malo rodno mjesto zamjenila velikim gradom kako bi izgradila karijeru. Uz pomoć svoje tete unajmila je prekrasan stan i pomislila kako joj život napokon počinje dobivati puni smisao. Nije niti sanjala kakva ju je namještaljka dočekala u ovom prekrasnom gradu.

 

Bilješka o autorici:

Sani Lara je poslovna žena i majka koja je odlučila uzeti svoj život i budućnost u svoje ruke i krenuti stazama koje je vuku još od djetinstva. Nakon dugogodišnje karijere, odvažila se i u četrdesetoj godini napisala svoj prvi roman. Danas živi sa suprugom i dvoje djece, od svog rada kao grafički dizajner i pisac.

Ključne riječi: Sani, Lara, Zagreb, Rogoznica, Leon, namještena ljubav, savjeti, teta Franciska

E-mail: Sani Lara

 

Naslov: Namještaljka
Autorica: Sani Lara
Broj stranica: 148
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022
ISBN: 978-953-336-837-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.