MUŠKARAC U ŠACI - ILI O TAJNAMA OSVAJANJA, S. K. Nelly

MUŠKARAC U ŠACI – ILI O TAJNAMA OSVAJANJA, S. K. Nelly

SKU: W-0389

14,47  (109,02 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Čini vam se da jednostavno nemate sreće u ljubavi? Vaš gospodin savršeni ne pokazuje ozbiljne namjere, izgubio je interes ili vas niti ne primjećuje? Pitate se u čemu ste pogriješili ili gdje griješite u koracima? Knjiga „Muškarac u šaci“ zabavna je literatura koja bez cenzure otkriva najskrivenije muške tajne i sve što ste oduvijek željele znati o muškarcima. Moćan je saveznik u ljubavnom osvajanju i zasigurno će je svaka žena željeti imati na svojoj polici.

Zašto nije nazvao?
Zašto se povukao, iako je sve bilo obećavajuće?
Kako postići da se bezglavo zaljubi u vas?
Kako vratiti muškarca koji je izgubio interes?
Kako pretvoriti neobavezujući odnos u kvalitetnu vezu?
Kako ga imati u šaci – zauvijek?

Ovo su samo neka od pitanja na koja knjiga „Muškarac u šaci“ donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. Bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom, jedno je sigurno- knjiga djeluje. Promijenit će vam ljubavni život

Bilješka o autorici:

Sanela Kovačević Nelly spisateljica i tekstopisac, rođena je u Kutini gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Talent za pisanje pokazuje već u 6. godini života kada počinje pisati svoju prvu zbirku pjesama. Magistra je ekonomije te govori engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik. Prve ozbiljnije autorske korake započinje pisanjem tekstova za izvođače popularne glazbe te njezin rad biva prepoznat od strane mnogih glazbenika s kojima ostvaruje uspješnu suradnju. Postaje sve traženiji autor tekstova u glazbenoj industriji te karijeru nastavlja i u spisateljskom smjeru.

S.K. Nelly autorica je knjige „Muškarac u šaci“ koja je svojom najavom izazvala neočekivanu pomutnju među nestrpljivim čitateljstvom koje željno i znatiželjno iščekuje svoj primjerak na polici.

Ključne riječi: Kako osvojiti muškarca, muškarac u šaci, ljubav, tajne osvajanja, tajne uspjeha u ljubavi.

Link: www.muskaracusaci.com, www.sanelakovacevicnelly.eu
E-mail: autorica, knjiga

Naslov: Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja
Autorica: Sanela Kovačević Nelly
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-219-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.