MOM ZAVIČAJU, Jelena Benčić

MOM ZAVIČAJU, Jelena Benčić

SKU: W-1015

7,96  (59,97 kn)

Autor: Jelena Benčić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autoru/autorici: Jelena Benčić

Jelena Benčić (r. Barković) rođena je 27. veljače 1964. godine u Otočcu. Osnovnu školu završila je u Lipovlju i Švici, a srednju ekonomsku školu u Otočcu. Obavlja poslove vezane uz računovodstvo i financije u privatnoj ustanovi u Otočcu, a radi i u vlastitom obrtu za vođenje knjigovodstva. Volontira u nekoliko kulturnih i humanitarnih udruga, jedna je od inicijatorica i najaktivnijih članica Kulturne udruge za baštinu i stvaralaštvo Baštinica sa sjedištem u Otočcu. Udana je i majka dvoje odrasle djece. Živi u Prozoru. Od školskih dana piše kraću prozu i poeziju, ljubavnu, pejzažnu, misaonu, domoljubnu i duhovnu. Prve pjesme objavljuje u godišnjaku župe Otočac „Vrilo“, a potom i u časopisu gospićkog Ogranka Matice hrvatske „Lička revija“. Prve priče, ukupno 10, objavljuje s još devet autora u zborniku „Otočki dekameron“ u nakladi Katedre Čakavskoga sabora pokrajine Gacke (2 sveska, Otočac 2016. i 2017.). To su: Prunus domestica, Pedeset nijansi sive u Guezgi, Djevojčica iz šume, Muški divani, Lička priča, Žetva na mjesečini, Ah, ta mladost!, Zim-ska noć, Komušanje kod susjeda i Solomonov ljiljan. Još dvije priče objavljuje u zbirci priča grupe autora „Zimske priče“ (Redak, Split, svibanj 2019.). To su Mikičina ljubav i Zimsko jutro. Zbirka pjesama „Mom zavičaju“ druga je njezina objavljena zbir-ka, a prva je „Cesta moga zavičaja“ u nakladi izdavačke kuće Redak (Split, 2016.). Sudjeluje u zajedničkim zbirkama grupe autora u kojima objavljuje po 5 pjesama: „Poezija zlatnih stihova“ (Redak, Split, kolovoz 2019.) i „Poezija zlatnih stihova 2“ (Redak, Split, studeni 2019.). U dosadašnjem književnom opusu autorica se uglavnom opredjeljuje za zavičajnu tematiku.

E-mail: Jelena Benčić 

 

Naslov: MOM ZAVIČAJU
Autor: Jelena Benčić
Broj stranica: 86
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-654-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.