MIRIS LOPOČA, Vera Bosazzi

MIRIS LOPOČA, Vera Bosazzi

SKU: W-0895

13,27  (99,98 kn)

Autor: Vera Bosazzi

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Poput cvjetova lopoča koji se uzdižu iz mulja močvare šireći svoje latice na suncu širi se i duša autorice i utkiva u svaku pjesmu miris života. Učinit će vam se da plivate uzburkanim morem ljudskih sudbina i spoznati da sve ima svoj uzrok i posljedicu. Udisat ćete strahovita nedostajanja, a izdisati čistu ljubav. Ovi će vam stihovi otvoriti oči i održati vas budnim za svaku sljedeću pjesmu, jer baš kao i u životu, nikada ne znate što vas čeka na stranici koja slijedi.

Bilješka o autorici:

Rođena u Rovinju 1949. godine. Radila u školstvu od 1969. do 1992. kada sa suprugom otvara privatno poduzeće, napušta školu i vodi poslovne knjige firme. Piše na hrvatskom, istarskom i talijanskom jeziku. Objavila dvije samostalne zbirke pjesama, dvije zbirke priča, jednu slikovnicu za djecu i dva romana.

Naslov: Miris lopoča
Autorica: Vera Bosazzi
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-580-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.