MEMENTO - ANALIZA SADRŽAJA - KVALITATIVNA VOL.6, J. Bajić

MEMENTO – ANALIZA SADRŽAJA – KVALITATIVNA VOL.6, J. Bajić

SKU: WMEM-130006

3,98  (29,99 kn)

Autor: Jasmina Bajić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

MEMENTO predstavlja METODOLOŠKI PODSJETNIK koji pomaže studentima i stručnjacima s područja društvenih znanosti (i šire) u praćenju stručne (sociološke i slične) literature s metodološkim (empirijskim ili istraživačkim) sadržajima. U tom smislu ovaj MEMENTO samo je primjerena pomoć i svojevrstan metodološki vodič, a nikako ne može biti zamjena za adekvatna tematski slična metodološka (stručna i znanstvena) djela. Nastao je kao rezultat nastavnoga, posebno istraživačkoga rada sa studentima Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Splitu, u metodološkom modulu na predmetima čija je nositeljica prof. dr. sc. Anči Leburić (redovita profesorica) i u okviru kojih seminare izvodi dr. sc. Zorana Šuljug Vučica (viša asistentica).

Bilješka o autorici:

JASMINA BAJIĆ, rođena 1984. godine u Splitu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Trenutačno je studentica 2. godine diplomskog studija jednopredmetne sociologije istraživačkog usmjerenja, na Filozofskom fakultetu (Sveučilišta u Splitu).

Objavila je u suautorstvu (s Leburić, A.; Šverko, I.) empirijsku studiju: Dizajn kao životni kontekst (Split, Redak, 2012.) i tri metodološka eseja na teme „Istraživačko kreiranje odnosa između postavljene teorije i empirijskih podataka“, „Najčešće korišten tip intervjua u sociološkom istraživanju“ i „Poteškoće u koncipiranju istraživačke strategije (na primjeru sociološkog istraživanja mladih)“.

Ključne riječi:

Metodologija, istraživanja, kvalitativne / kvantitativne analize, analiza sadržaja

Link: http://www.ffst.hr/index.php?view=article&catid=62%3Aweb-izdavatvo&id=105%3Astudentski-radovi-i-istraivanja&option=com_content&Itemid=104
E-mail: Jasmina Bajić

Naslov: Memento – Analiza sadržaja – kvalitativna vol.6
Autor: Jasmina Bajić
Broj stranica: 4
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-048-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.