MATEMATIKA 1 udžbenik za stručni studij elektrotehnike

MATEMATIKA 1 udžbenik za stručni studij elektrotehnike

SKU: W-0423

17,25  (129,97 kn)

Autor: Ivica Vuković

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Udžbenik je pisan prema nastavnom programu Elektrotehničkog odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Namijenjen je studentima prve godine za kolegij Matematika 1.
Udžbenik je podijeljen u 11 poglavlja u kojima se obrađuju sljedeći matematički sadržaji: kompleksni brojevi, matrice , determinante i linearni sustavi, vektorski račun, elementarne funkcije, nizovi, limesi i neprekinutost realne funkcije, derivacija funkcije, osnovni teoremi diferencijalnog računa, ekstremi funkcije, L’ Hospitalovo pravilo te ispitivanje tijeka funkcije.

Knjiga sadrži više od 350 detaljno i postupno riješenih primjera i zadataka. Na kraju svakog poglavlja dani su i zadatci za samostalno rješavanje. Radi lakšega razumijevanja, obrada matematičkih pojmova i rješenja zadataka, popraćena je nizom grafova i zornih ilustracija.

Udžbenik je sadržajem i metodičkim pristupom prilagođen studentima elektrotehnike, ali i drugih politehničkih stručnih studija.

Bilješka o autoru:

Ivica Vuković, diplomirao matematiku na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu. Viši predavač matematičkih kolegija na Elektrotehničkom odjelu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Autor više udžbenika i zbirki zadataka za stručne studije.

Ključne riječi: Matematika, funkcije, diferencijalni račun

Naslov: MATEMATIKA 1 udžbenik za stručni studij elektrotehnike
Autor: Ivica Vuković
Broj stranica: 312
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-241-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.