MALE PRIČE 9, Mirjana Nazor

MALE PRIČE 9, Mirjana Nazor

SKU: W-1004

9,29  (70,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, ima bajki i basni. Za neke su autori poznati, za neke nisu. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke.

Bilješka o autoru/autorici:

Rođena u Zagrebu, gdje je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Filozofskom fakultetu. Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, predsjednica Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve- humanisti Hrvatske.
Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija – prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija – prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.
Objavila je i 9 knjižica pod naslovom Male priče.

Ključne riječi: Kratka priča, mudra pouka, samopomoć

Link: mirjananazor.hr

E-mail: Mirjana Nazor 

 

Naslov: Male priče 9
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 186
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT – ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-7550-25-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.