MALE PRIČE 2, Mirjana Nazor

MALE PRIČE 2, Mirjana Nazor

SKU: WDMT-120003

7,96  (59,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar autorice. Slušanje priča i komentara je svojevrsni sastanak slušatelja sa svojom dušom, prigoda za razmišljanje i o naoko običnim i trivijalnim stvarima, pogled na poznato iz drugog kuta.
Tako je npr. gosp. Gandhi nakon što mu je 16 godišnji  sin lagao zaključio: Nešto nije bilo ispravno u mojem odgoju prema tebi što ti nije dalo dovoljno samopouzdanja da mi kažeš istinu. Kako bih shvatio o čemu se radi, tj. gdje sam pogriješio, umjesto autom propješačiti ću do kuće te putem razmišljati o tome (pješačio je 29 km).

Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979.  magistrirala i 1987. doktorirala na  Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Stalno je zaposlena na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu u zvanju izvanrednog profesora. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta i Umjetničke akademije u Splitu. Od 1999. do 2001 bila dekanica  Fakulteta.

Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske. 

Do sada je objavila pedesetak  znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija – prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija – prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te  samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.     

Ključne riječi: priča,radio Split,duhovna poruka

E-mail: Mirjana Nazor

Naslov: Male priče 2
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 228
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT – ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7550-12-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.