LJUBAV PROTIV SUDBINE, Dijana Jan

LJUBAV PROTIV SUDBINE, Dijana Jan

SKU: W-0751

11,93  (89,89 kn)

Autor: Dijana Jan

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Natasha je odvjetnica koja živi užurbani život u gradu. Godinama ju je zanimala samo karijera i zbog te okupiranosti patio je njezin društveni život, a ljubavni nije ni imala. Sve dok jednog dana ne pokuca njezina prijateljica na vrata predivog stana zaposlene žene i ne nagovori je na ženski kardio. Natasha sreće zgodnog mladića koji nije nimalo nalik njezinu ljubavniku, stoga i ne primijeti njegov potencijal sve dok ga nije ugledala mnogo godina kasnije..

Bilješka o autorici:

Dijana Jan je djevojka u 20-ima iz Slavonije i Baranje, rođena u Osijeku, no boravi u Čepinu. Završila je za menadžera u turizmu jer osim strasti za ljubavnim romanima i užurbanim životima, voli putovati. Smatra da čovjeka ne bi trebao imati granice jer je i rođen bez njih

Ključne riječi: karijera, biznis, ljubav, sudbina, osjećaji, duša, zaruke

E-mail: Dijana Jan

Naslov: Ljubav protiv sudbine
Autorica: Dijana Jan
Broj stranica: 88
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-478-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.