LJUBAV DOLAZI KROZ ŽELUDAC, Duško Dragišić

LJUBAV DOLAZI KROZ ŽELUDAC, Duško Dragišić

SKU: WPPR-130011

5,97  (44,98 kn)

Autor: Duško Dragišić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Kuharica “Ljubav dolazi kroz želudac” je ime kuharice koja se sadrži više kuharica, a u prvoj se nalaze jednostavna, ukusna i brza jela od riže,krumpira, tjestenine, prilozi i umaci. Svi recepti su jednostavni za pripremu tako da se i oni koji nisu bas spretni u kuhinji ne moraju bojati nego se mogu prepustiti ovoj avanturi. Vaša nepca će Vam biti zahvalna na užicima koja im pružate, a iznenađenjima nikad kraja.

Bilješka o autoru:

Duško Dragišić je rođen u Vinkovcima 1986. god. još kao mali je imao strast prema kuhanju, gdje ga je sve zanimalo i sve je morao vidjeti i probati. Nakon završene osnovne škole upisuje srednju Ugostiteljsku školu i počinje se ozbiljnije baviti kuharstvom. Prije nego je završio srednju školu počinje raditi, kako bi stekao praksu i zaplivao u kuharskim vodama. Nakon tri godine rada upisuje školu za pizzajola i burek majstora, gdje proširuje svoje znanje i stječe nova iskustva. Kroz svoje desetogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu prošao je kroz sve dijelove kuharstva, gdje otkriva snove strasti i nadopunjuje svoje znanje. Sa svojim dosadašnjim iskustvom i praksom odlučuje se na objavljivanje svoje serije kuharica pod nazivom“ljubav dolazi kroz želudac“. U kuharicama se nalaze recepti od predjela , priloga, variva, glavnog jela od svih vrsta mesa, do kolaca i zimnice.

Ključne riječi:
Kuharica,ljubav ,dolazi,želudac,brza i jednostavna jela.

E-mail: Duško Dragišić

Naslov: Ljubav dolazi kroz želudac (prilozi, umaci, jela od tjestenine, riže i krumpira)
Autor: Duško Dragišić
Broj stranica: 56
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-069-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.