LAHOR STIHOVA, Grupa autora

LAHOR STIHOVA, Grupa autora

SKU: W-0848

17,78  (133,96 kn)

Autor: Grupa autora

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Uredništvo facebook grupe Pisci i književnost i ovaj put se potrudilo da u novu zbirku poezije „Lahor stihova“ uvrste izvrsne autore čije pjesme će u svakom čitatelju izazvati buru osjećanja. Dozvolite lahoru da vas lagano ponese i uvede u svijet poezije.

Za lahor se kaže da je to miran vjetrić koji miluje sve što dotakne. Upravo tako će svaka pjesma da vam dotakne i srce i dušu, milujući vas svojim emocijama i porukama, budeći u vama buru osjećanja. Prijatelji pera su kao i uvijek dali sve od sebe da vam približe svu ljepotu koju nudi poezija. U svaku pjesmu je utkano mnogo ljubavi i svaka ima posebno značenje.

Moja preporuka je da ovim autorima pružite šansu i čitajući njihove pjesme shvatite kako jedan lagani vjetrić poput lahora može probuditi toliko emocija, sjećanja na djetinjstvo, na domovinu, nostalgiju i ljubav prema čovjeku.

– Preporuka Nudžejma Ibrahimspahić, urednica stranice Knjiški prijatelj 

Bilješka o autorima:

Pjesme su nastale u razdoblju od 17.08.2018. do 10.10.2018. godine, a autori su članovi Facebook grupe Pisci i Književnost i Facebook stranice Pisci i Književnost.

Autori pjesama su iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Italije, Austrije, Češke, Švedske.

Advija Herenda, Alenka Tuličić-Mihelčić, Anica Ivić, Arijana Miljković, Adela Hasković, Azem Gvozden, Bernarda Ćurić, Blanka Kraljević, Blanka Will, Bojana Krstić, Dragana Latinović, Dušica Ilić, Edin Šarić, Elena Brajković, Evica Kraljić, Gordana Bartol, Ifeta Mameledžija, Ika Tomljenović, Kristijan Đaković, Kruno Šafranić, Margita Zmijanović, Marica Žanetić Malenica, Marijana Kunjas, Marina Asturić, Milan Marjanović, Nermina Adžović Mustagrudić, Ognjenka Kalajdžić, Rada Sukara, Romana Duvnjak, Rosa Marković, Selvera Šabanović, Slađana Benkus, Slavica Juhas, Sonja Kokotović, Svetlana Pantović Žilo, Vera Spasić, Vesna Grgić, Vesna Španić, Zada Šahdanović, Žana Coven

Ilustracija naslovnice: Mirta Kustec

Ključne riječi: Pisci i Književnost, PiK, pjesme, zbirka, Lahor, stihova, poezija

Link: Facebook grupa:
https://www.facebook.com/groups/245484055481932/
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pisciknjizevnost.pik/

Naslov:
Lahor stihova
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 310
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-544-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.