LABIRINTOM ŽIVOTA NAKON MOŽDANOG UDARA, Ilija Gajski

LABIRINTOM ŽIVOTA NAKON MOŽDANOG UDARA, Ilija Gajski

SKU: W-0591

18,18  (136,98 kn)

Autor: Ilija Gajski

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Iako je život labirint raznolikih prolaza i ulica s nepredvidivo brojnim zanimljivim izlazima, u njemu se kriju i mnoge nepredviđene slijepe ulice. Život moje Majde nakon preboljenog moždanog udara (cerebrovaskularnog inzulta), kao i život cijele naše obitelji po njezinu dolasku s bolničkog liječenja, postao je zamršenijim i puno zahtjevnijim labirintom.

U knjizi je detaljno prikazano naše obiteljsko putovanje tim labirintom života kroz skoro svakodnevne opise događanja tijekom prvih pet godina Majdina procesa rehabilitacije kod kuće. Prošli smo kroz nebrojen niz slijepih ulica tražeći izlaze i rješavajući organiziranje mnogih radnji kojima smo pokušali pomoći Majdi kako bi se što prije vratila na kolosijek života iz kojeg je izbačena zbog moždanog udara. Sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti da smo u tome dobrim dijelom i uspjeli, ali i dalje smo maksimalno aktivni uz Majdinu neopisivu „tvrdoglavu“ upornost u želji da svojim sudjelovanjem u potpunosti iskoristi sve pružene joj i organizirane vježbe i pomagala.

Kako bih budućim pacijentima i njihovim obiteljima smanjio nepotrebna i neučinkovita putovanja po nekim slijepim ulicama labirinta života, sva naša iskustva pretočio sam na stranice ove knjige koja će im, želja mi je, biti dobar vodič u njihovu procesu rehabilitacije nakon bolničkog liječenja.

Bilješka o autoru:

Ilija Gajski je rođen 1952. godine u Postojni. Diplomirao je pa potom i magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Nakon sedmogodišnjeg rada u zvanju asistenta na FER-u, nastavlja raditi u tvornici Končar u Zagrebu, a od 1998. godine radi na raznim gradilištima u našoj zemlji kao voditelj elektroinstalaterskih radova i kao voditelj gradilišta. Od 2012. godine je u prijevremenoj mirovini kako bi mogao maksimalno pružiti potrebnu njegu supruzi Majdi, 100%-tnom invalidu u invalidskim kolicima, nakon preboljelog moždanog udara.

2014. godine, u nakladništvu ReAktive centra d.o.o., izdao je knjigu „ŠTO?KAKO?GDJE?KADA? NAKON MOŽDANOG UDARA, Vodič za bolesnika, članove njegove obitelji ili njegova skrbnika“.

Ključne riječi: Moždani udar, medicinska rehabilitacija, rehabilitacija kod kuće, ortopedska pomagala, fizikalne vježbe, logopedske vježbe, radna terapija, glazbena terapija

E-mail: Ilija Gajski

Naslov: LABIRINTOM ŽIVOTA NAKON MOŽDANOG UDARA
Autor: Ilija Gajski
Broj stranica: 286
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-373-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.