KUTIJA SANDALA BR. 38, Lili Lokin

KUTIJA SANDALA BR. 38, Lili Lokin

SKU: W-0950

15,93  (120,02 kn)

Autor: Lili Lokin

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

“Ono svakodnevno i obično jedino je što nam pripada”, i nalazi se u jednoj običnoj kutiji od cipela. U takvim se kutijama čuvaju uspomene i sitnice velikog značaja koje autorica izvlači na svjetlo dana kao iz čarobnjakovog šešira.
I sve što je obično postaje posebno i dragocjeno. U malim dnevnim rutinama, raspoloženjima, marginalnim zbivanjima i perifernim slikama oživljavaju ljepote, začudnosti i povodi za propitivanjem o ljudima, svijetu, vremenu u kojem živimo i onom koje je ostalo iza nas.
Lako i poetično, nekad s dozom humora, nekad uz malo nostalgije, priče i zapisi iz “Kutije sandala br. 38” pričaju o životu običnog čovjeka: o danima u kojima se naizgled ništa ne događa, o slučajnim susretima, o kavi, o malom dućanu i velikom robnom centru, o čekanju na blagajni, o mirisima prošlosti i slikama sadašnjosti, o jutrima, buđenju, o malim i velikim početcima, o Novim godinama i siječanjskoj pustoši… o
raznolikim dijelovima onih nenaglašenih životnih iskustava u kojima se svi prepoznaju
Priče i zapisi u knjizi prate jednogodišnji tijek vremena kroz mijene i ritam godišnjih doba, suptilno ih povezujući s ljudskim doživljajima, običajima, navikama i promišljanjima.

Bilješka o autoru/autorici:

Autorica je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Radila je u sustavu odgoja i obrazovanja kao srednjoškolski profesor i djelovala kroz civilno društvo kao autor i voditelj projekata iz područja odgoja za ljudska prava u sustavu predškolskog odgoja. I dalje povremeno sudjeluje na sličnim projektima.
Posljednjih godina radi pri servisu za kreiranje sadržaja, grafičko oblikovanje i izdavaštvo gospodarske udruge „Artstudio“.
Kontinuirano piše priče za djecu i odrasle, i sve koji se tako osjećaju.

Ključne riječi: Priče, kutija, sandale, zapisi, trenutci,

E-mail: 

 

Naslov: KUTIJA SANDALA BR. 38
Autor: Lili Lokin
Broj stranica: 150
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-620-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.