KUĆA, Chris B. Moon

KUĆA, Chris B. Moon

SKU: W-1359

17,12  (128,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Maya je stigla u Kuću s mislima o mirnom odmoru i traženju sebe, ali nije mogla predvidjeti što će je tamo dočekati. Oduševljena osjećajima i spoznajama koje je Kuća u njoj izazvala, nastavila se redovito vraćati u Kuću tijekom idućih mjeseci. Priča o tome kako je boravak u Kući Mayi mijenjao život, kod svakog čitatelja će probuditi i pobuditi nešto posebno i drukčije.

Čitanje Kuće podsjeća na putovanje tijekom kojeg se čitatelj povremeno uspinje na planinu, ali nakon toga i silazi s te planine, u stvarnost. Kuća je podsjetnik na važnost trenutka u kojem živimo te ljepotu jednostavnih stvari kojima smo okruženi. 

Kuća je jedna od onih knjiga koja se čita na dva načina: poglavlje po poglavlje, polako i neodlučno ili jako gladno i brzo, a na samom kraju navodi na odluku za još jednim čitanjem. Nakon ovog putovanja dio čitatelja će poželjeti pronaći (ili stvoriti) svoju Kuću jer:

Nekad je kuća tek kuća, ponekad je kuća dom, a katkad je Kuća i nešto više od doma.“

 

Bilješka o autorici:

Chris B. Moon piše od kad zna za sebe: pjesme i kratke priče, pisma i govore, novinarske tekstove, procedure, poslovne sažetke i izvješća. U toj gomili slova, riječi, rečenica i tekstova, izrasla je i probila se Kuća – prvi objavljeni roman čija je radnja u sebi sažela cijelo jedno životno razdoblje autora. Želeći ostati u pozadini svojeg djela, piše pod pseudonimom.

Ključne riječi: Kuća, Maya, planina, praznina, šalica, čaša, pisaći stroj, Enter, razglednica, pismo, Lara, drvo, grad, stan, Marcel, zelenilo, fotografije, sjenica, Sven, poklon, čaj, biljke, knjiga, pjesma, molitva, breza, roštilj, Kate, Vilim, sada, priča, posebno, miris, zagrljaj, dragocjenost, čuvar misli, izložba, majka, otac, snjegović, pjesma, prašina, krijesnice, Lucija, Ema, David, Sara, Oliver, leptir, karta, strip, šipak, majčina dušica, latice ruža, ljuske oraha, album, suncokret, kutija sitnica, sjećanja, ljubav, jesen, kćer.

Link: WEB: chris-b-moon.eu

E-mail: Chris B. Moon

 

Naslov: Kuća
Autorica: Chris B. Moon
Broj stranica: 280
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-886-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.