KRONIKE S PLEJADA, Ivan Žganec

KRONIKE S PLEJADA, Ivan Žganec

SKU: W-0968

14,60  (110,00 kn)

Autor: Ivan Žganec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: Kronike s Plejada čine tri znanstveno fantastične novele
Prva novela je priča realnog apsurda naše sadašnjosti u budućnosti koju stvaramo u ovom trenutku. Priča govori o nestvarnoj stvarnosti koja nas uskoro čeka jer društvo nije sposobno stvoriti ništa bolje. No nema mjesta panici jer posada Star Drek Voyagera predvođena najglupljim kapetanom u svemiru Jan Luk Češnjakom kreće u nemoguću misiju – spašavanja presvetih vođa i uhljeba od naroda i smisla života. Narod želi revolucionarne promjene: otići u zemlju gdje se ništa neradi i zove se Mirovina i pronaći izlaz iz trgovačkog centra. Kapetana Jana čeka teška misija i potraga za dobrom sarmom.
Druga priča govori o klasičnom strahu čovjeka od umjetne inteligencije i robota. Glavni protagonist Mark stvorio je biorobota koji je eksperiment povezivanja umjetne inteligencijei biološkog organizma. Markov eksperiment krene smjerom koji nije želio i ubrzo stvari izmaknu kontroli na način koji Mark nije mogao sanjati niti u najgorim noćnim morama.
Treća novela za razliku od uobičajenih znanstveno fantastičnih priča nije smještena u budućnost nego u sadašnjost. Za razliku od ostalih znanstveno fantastičnih priča ova nije smještena u fizičku dimenziju nego u višu, petu dimenziju postojanja. Priča govori o bićima iz zvjezdanog sustava Plejada koja su krenula na misiju prema planetu Zemlji, na misiju koja će imati kozmičke razmjere. Njihova zadaća je buđenje čovječanstva, širenje ljubavi i donošenje svjetlosti.

Bilješka o autoru/autorici:

Ivan Žganec rođen je 17.03.1984. u Koprivnici. Autor je nekoliko knjiga.

Ključne riječi: Ivan Žganec rođen je 17.03.1984. u Koprivnici. Autor je nekoliko knjiga.

 

Naslov: Kronike s Plejada
Autor: Ivan Žganec
Broj stranica: 206
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-625-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.