GLASOVI POEZIJE, Pisci i književnost - grupa autora

GLASOVI POEZIJE, Pisci i književnost – grupa autora

SKU: W-0673

15,93  (120,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Dragi čitatelji, s radošću Vam predstavljamo našu osmu knjigu; međunarodnu zbirku pjesama, koju smo uspjeli pripremiti zahvaljujući timskom radu mnogih članova – ljubitelja pisane riječi. 

Slogan: Nemate novca za vlastitu zbirku, uključite se u našu zajedničku. 

Pjesme su nastale u razdoblju od 4.5.2017. do 15.6.2017. godine, a autori su članovi Facebook grupe Pisci i Književnost i Facebook stranice Pisci i Književnost. 

Kao voditelj projekta, ponosan sam na timski rad; kako postojećih, tako i svih autora koji su izrazili želju sudjelovanja u ovom projektu, te za učlanjenjem u Facebook Grupu Pisci i Književnost. Ovim putem zahvaljujem se suradnicima koji su pomogli pri ostvarenju projekta, kako bi naša osma knjiga ugledala svjetlo dana. Također, zahvaljujem autorima na odazivu i sudjelovanju u ovom projektu. 

Svi autori su imali slobodan izbor za pisanje pjesama; s tematikom i formom kakvu žele Posebno želim istaknuti da je ovo jedinstvena zajednička zbirka jer su autori mogli priložiti dvadeset pet pjesama. To je omogućilo da se svaki pjesnik izrazi na jedinstven i šaroliki način. Stil svakog pjesnika je različiti i izvoran. Kao urednik zbirke, jako sam ponosan na autore, pokazali su da vještinom stvaranja stihova, prostiru čitatelju pjesničku notu i priču. Stih je autorov prijatelj, oni ne poznaju granice i jezičke barijere, isprepliću se i spajaju u jednu divnu zbirku koja je pred vama. Zbirku Glasovi poezije možemo usporediti sa najljepšim sonatama, stoga najljepše pjesme pronalaze svoju plemenitost i ljepotu u čulima tonova koje stvara pritisak tipke glasovira, a stih pretvoren u zvuk je predivna melodija što ispunjava dušu i srce velikih dvorana. 

Napomena: S obzirom da su autori iz različitih država, krajeva i govornog područja, s različitim dijalektom, isti je sačuvan u izvornom obliku jezika i stila, bez ikakvih izmjena. 

Ugodno čitanje žele Vam: Kruno Šafranić i suradnici!

Bilješka o autorima: 

Autori pjesama su iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Bernarda Ćurić, Dragana Latinović, Đurđica Blažinović-Zoričić, Lucija Saulić, Jasna Šemiga-Pintarić, Mirjana Pejak, Vera Bosazzi

Uredništvo knjige: Kruno Šafranić i Mirjana Pejak 
Lektura: Lidija Harak i Mirjana Pejak 
Korektura: Dragana Latinović 
Ilustracije naslovnice: Marina Kasalo 
Grafička priprema: Mirjana Pejak

Ključne riječi: Pisci i Književnost, PiK, pjesme, zbirka, glas, glasovi, stihovi

Facebook grupa:
https://www.facebook.com/groups/245484055481932/
Facebook stranica:
https://www.facebook.com/pisciknjizevnost.pik/?view_public_for=741769035915471
Web stranica:
http://pisciiknjizevnost.wixsite.com/pisci-i-knjizevnost

E-mail: Pisci i književnost

Naslov: Glasovi poezije
Autor: Pisci i književnost – grupa autora
Broj stranica: 214
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-426-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.