KADA SU U SUSJEDOVU VRTU RASLE MANDARINE, Mirjana H. S.

KADA SU U SUSJEDOVU VRTU RASLE MANDARINE, Mirjana H. S.

SKU: W-0487

10,46  (78,81 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:
Kada su u susjedovu vrtu rasle mandarine

O zgodama i nezgodama dječje škvadre iz zapadnog dijela Zagreba u doba kada se po kavu i špeceraj išlo preko granice, dinar gospodario a milicajci utjerivali red, izvještava Tvrtko, zvan Tvrdi, prvoškolac. Krešo, Goran, Saša, Tomislav 2, Riki i rudlavi Moze iz Angole, danomice smišljaju kako skratiti školski sat, domoći se trešanja iz susjedova vrta, teniskih loptica s teniskih terena, „preveslati“ mamu, tatu, razrednicu ili stariju braću.

Knjiga za djecu i mladež „Kada su u susjedovu vrtu rasle mandarine“, vječna je priča o ljubavi i odrastanju te kao sve takve knjige, svjedoči o minulom vremenu.

Bilješka o autorici:

Mirjana Hercigonja Saucha rođena je u Zagrebu, gdje je završila Klasičnu gimnaziju i diplomirala na Medicinskom fakultetu 1968 godine. Specijalizirala je internu medicinu. Majka je dva sina, Davora i Tomislava

Od školskih dana surađuje s dječjim časopisima, a kasnije s dnevnim listovima.U tjedniku Vikend tijekom 1989. godine Mirjana Hercigonja- Saucha pod pseudonimom “Herca”, objavljuje tjedne humoreske Santabarbaristi ili Roki s Tuškanca. Na Hrvatskom radiju, u emisiji Priče za laku noć, emitirano je više njezinih priča. Priča ” Sol u šljivama”, uvrštena je u Antologiju kratkih priča Večernjeg lista za razdoblje od 1964-2004 godine, u izdanje Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti – Liječnici pisci u hrvatskoj književnosti od Dimitrije Demetra do danas i u zbirku 50/50 natječaja za kratku priču – Ranko Marinković, Večernjeg lista. Idejni je tvorac naziva Strossmartre na Strossmayerovom šetalištu na Gornjem gradu, u Zagrebu. Knjiga “Šmigulin” ili “Priča o tvom i mom rođenju”, koja govori o putu jednog spermija imenom Šmigulin sve od začeća do njegova rođenja, poznata je izvan granica.

Ključne riječi: Skola, odrastanje, djeca, roditelji

Naslov: Kada su u susjedovu vrtu rasle mandarine
Autorica: Mirjana Hercigonja – Saucha
Broj stranica: 102
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-297-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.