KAD GOD IDEŠ NA SMAKNUĆE, Anđela Vujnović

KAD GOD IDEŠ NA SMAKNUĆE, Anđela Vujnović

SKU: WPOZ-100032

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak
Zbirka je podijeljena u četiri tematske cjeline: O, ZAVISTI!, O TEBI U TEBI, ČOVJEČE! i TVOJ GENIJE. Svaki četverodijel, ponaosob,emanira ujedno i riječi iz naslova Zbirke Kad god ideš na smakniće, cjelodnevno smaknuće u životu svakog čovjeka, smaknuće kroz vremensku dimenziju čovjekovu od rođenja do smrti, kao i mogućnost Uskrsnuća iz Scile i Haribde sumorne, ali i vedre svakodnevnice;kroz snagu vjere u Gospodina i snagu vjere u vlastite mogućnosti i konstantnu vjerodostojnost tome.

Bilješka o autorici:
Anđela Vujnović rođena je 1973. godine u S. Palanci. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Bihaću.Nižu muzičku školu, predmet: Gitara, također u Bihaću. Kad god ideš na smaknuće je njen prvi stihovani rukopis. Nastanjena je u Banjoj Luci.

e-mail: Anđela Vujnović

Naslov: KAD GOD IDEŠ NA SMAKNUĆE
Autor: Anđela Vujnović
Broj stranica: 86
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2010.
ISBN: 987-953-7595-19-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.