JOŠ SAM NEŠTO HTJELA REĆI, Antonija Šitum

JOŠ SAM NEŠTO HTJELA REĆI, Antonija Šitum

SKU: W-0908

7,96  (59,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka ljubavnih pjesama nastalih kao plod mladenačkih čežnji i zanesenosti. Pjesme su intimnog karaktera, više se obraćaju osjetilnom nego misaonom, a izvor im je u kovitlacu mora koje kao da unaprijed sve nosi i potom nenadano odnosi…čežnju, strah, ushit, nadanje. Ostaje samo trag vječnosti u pijesku i brod koji postojano plovi prema stalno izmičućoj crti u kojoj se spajaju sve unutarnje dvojbe i razgraničenja.

Bilješka o autoru/autorici:

Rođena je 1986. godine u Splitu gdje završava Klasičnu gimnaziju. U Zagrebu je produbila humanističko obrazovanje na Filozofskom fakultetu. Uz brojne poslove i zanimanja u kojima se okušala, književnost joj je ostala strast broj jedan. Osim poezije, piše i eseje i kazališne osvrte. Kada ne radi i ne piše, penje se po planinama, a u zadnje vrijeme sve je više posvećena mediju filma i fotografije.

 

Ključne riječi: Poezija, ljubavna poezija, lirika, još sam nešto htjela reći, Antonija Šitum

 

Naslov: Još sam nešto htjela reći
Autor: Antonija Šitum
Broj stranica: 70
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-596-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.