IZGUBLJENI SVIJET, Jelena Uranić  Zavrtnik

IZGUBLJENI SVIJET, Jelena Uranić Zavrtnik

SKU: W-0867

8,63  (65,02 kn)

Autor: Jelena Uranić Zavrtnik

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka pjesama Izgubljeni svijet podijeljena je na tri cjeline. Prva cjelina sadrži pjesme koje govore o ljubavi između djevojke i njezina mladića. U drugoj cjelini nalaze se pjesme o ljubavi prema djetetu. Treća cjelina sadrži pjesme o duhovnoj ljubavi i predanosti dužnosti. Pjesme su izraz emocija i proživljenog autorice. Prema riječima recenzenata mlada pjesnikinja potvrđuje se u trajanju i želji da neposredno i nadahnuto svojim stihovima utječe na naša razmišljanja i emocije. Također, pjesničku zbirku, koja je već treća u nizu, napisala je mlada žena, majka koja bilježi pjesme samo po svojoj intuiciji, iskustvu i mašti. Autorica unatoč poznatim izričajima iz tradicionalne poezije i svakodnevnog govora piše slobodnim stihom koji je lijepo oblikovan i rafinirano odmjeren. U situaciji gubitka šireg čitateljstva poezije, koja se čita pretežito u pjesničkim krugovima, čini se da bi pjesništvo poput predočenog u zbirci moglo dosegnuti širi krug čitatelja, posebno čitateljica te na taj način i posredovati poeziju uopće.

Bilješka o autorici:

Jelena Uranić Zavrtnik rođena je 1992. godine u Varaždinu gdje je pohađala VI. osnovnu Školu. Završila je Srednju školu u Prelogu, smjer slastičar. Svoju prvu zbirku pjesama pod naslovom „Pjesme“ objavila je 2007. godine uz potporu prof. Marije Kraš. Naslov druge objavljene zbirke pjesama je „Beskonačna čežnja“, a ona je objavljena 2009. godine uz potporu obitelj Skenderović. 

Sretno je udana, kućanica i ponosna majka četvero jedinstvenih mališana. 

Zahvalna je svom suprugu Saši uz čiju pomoć je objavljena ova zbirka.

Ključne riječi: pjesme, izgubljeni svijet, ljubavna lirika

Naslov: Izgubljeni svijet
Autorica: Jelena Uranić Zavrtnik
Broj stranica: 102
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-560-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.