IZGUBLJENA OPERA, Klaudija Tot

IZGUBLJENA OPERA, Klaudija Tot

SKU: WPRZ-120045

9,29  (70,00 kn)

Autor: Klaudija Tot

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Leon Haydn, uspješan tridesetogodišnji policijski istražitelj iz Washingtona, poslan je u Hrvatsku istražiti tri misteriozna ubojstva neuobičajena za „nepokoreni“ grad Osijek. Sa pretpostavkama da se radi o serijskom ubojici, Leon se zaplete u mrežu vlastitih sjena prošlosti. No, nešto u vezi ubojice je potpuno nejasno i Leon počinje gubiti kontrolu nad slučajem osjećajući da ga sprječavaju vlastiti hirovi. Zajedno sa osječkim narednikom Vanjom, njegovom zaručnicom Veronicom te njenom najboljom prijateljicom Kristinom otkrivaju svakim korakom novi djelić slagalice, kao i sjene koje im ne daju mira. Pokušavajući shvatiti tajanstvene vizije, snove, događaje te neobične zagonetke, njih četvero će se zapitati jednu stvar: Što ako svijetu, kojeg poznaju, zapravo i ne pripadaju?

Bilješka o autorici:

Rođena sam 6. prosinca 1989. godine u Bietigheim-Bissingenu, u Njemačkoj. Tamo sam provela svojih prvih jednaest godina života, gdje sam pohađala osnovnu i jednu godinu srednje škole. 2001. godine doselila sam se s obitelji u Hrvatsku, u malo selo imenom Darda. Ovdje sam pohađala osnovnu školu te završila Ugostiteljsko-turističku školu u Osijeku kao komercijalist. Trenutno sam studentica Filozofskog fakultetu, također u Osijeku, gdje studiram Njemački jezik i književnost. Ovo je moj prvijenac i nadam se da će biti dobro primljen sa strane čitateljske publike.

Ključne riječi:

opera, fantastika, broš, Salzburg, Osijek, Red, Glasnogovornici

Naslov: Izgubljena opera
Autor: Klaudija Tot
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-86-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.