HULIGAN PERO 3, Jure Karamarko

HULIGAN PERO 3, Jure Karamarko

SKU: W-0897

9,95  (74,97 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak 1. dijela

Huligan Pero nastao je iz serijala kratkih priča koje je autor Jure Karamarko objavljivao na Facebooku pred 11.000 čitatelja svakodnevno više od dvije godine. Pero je imaginarni lik iz Splita, veliki navijač nogometnog kluba Hajduk, romantičar, emotivac i veliki borac. Za pravdu, za ideale i neku svijetliju budućnost u zemlji gdje su mnogi pognuli glavu.

Sažetak
2. dijela

Kakva se drama dogodila? Tko visi obješen na stablu? Gdje je susjed Ante? Kako su je Pero, Ivana, Luca i ekipa? Je l’ Frane i dalje nestašan? Gdje je Mara u toj priči? Kako se Pero sprema za glasanje? Bole li ga porazi? Provodi li one noći na balkonu uz duvan i dalje? Kako je u novom kvartu? Je l’ trafika živa? Kako ide posao koji je pokrenuo? Kamatere li ga i dalje?  Saznajte u nastavku…

Sažetak 3. dijela:

Treći dio serijala otkriva nam kako je prošla stabilizacija nakon velikih drama u drugom nastavku. Pero je jedno vrijeme živio i radio u Zagrebu. Dani bez Ivane, bez male, bez Splita i Hajduka su ga ubijali…

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao, nosi ime Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru.

Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a ni mjesec dana kasnije romane Zara i Padobran. Zara, koja u prvih nekoliko mjeseci osvaja publiku diljem zemlje, koja čak i nije navijačka, doživljava svoju veliku promociju u svibnju 2018-e godine pred krcatim Hrvatskim narodnim kazalištem u Zadru. To je bio jedan od vrhunaca Jurina spisateljstva. Samo nekoliko mjeseci nakon promocije romana Zara, Jure objavljuje roman Huligan Pero u tiskanom izdanju kojim nadmašuje sve što je Zara prethodno postigla. U jednom trenutku roman Huligan Pero postao je tema na nacionalnim TV postajama, na portalima i u mnogim novinama. Priča koja je definitivno postigla uspjeh. Samo 90 dana nakon objave romana Huligan Pero, koji je nastajao tri godine, Jure objavljuje nastavak, roman Huligan Pero 2 koji je završio samo 64 dana nakon objave prvoga dijela.

Već u siječnju 2019-e Jure objavljuje roman Grafičar u Genovi gdje spaja svoja dva romana u jedan. Grafičar i Genova tako čine sada jedan zaseban roman. Par mjeseci iza Jure je napisao roman Huligan Pero 3 koji vi sada držite u rukama i tako je poznati serijal dobio svoj nastavak.

Ključne riječi: Jure, Karamarko, Huligan, Pero, Grafičar, Genova, Zara

Link: www.jurekaramarko.com
E-mail: Jure Karamarko

Naslov: Huligan Pero 3
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 98
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-585-5 (svezak 3), 978-953-336-539-8 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.