HAJDUK ANDRIJICA, Zdenka Bilobrk

HAJDUK ANDRIJICA, Zdenka Bilobrk

SKU: W-0861

10,62  (80,02 kn)

Autor: Zdenka Bilobrk

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Hajduk Andrijica je poema o dvanaestogodišnjem dječaku koji s ljubavlju promatra i opisuje svoj lijepi Cetinski kraj. Naravno, tu su onda i ljudi koji su obilježili njegov život i njegovo odrastanje. Većina ih je dobra, osim rijetkih pojedinaca koji su tu ionako uzgred spomenuti, tek kako bi podsjetili da se puno više isplati biti dobar u životu…

Bilješka o autorici:

Zdenka Bilobrk piše pjesme od 2012. godine, za djecu šaljive, a za odrasle malo manje šaljive. Udana je i sretna mama četvero odrasle djece. Živi u selu Hanu u Obrovcu sinjskome.

Ključne riječi: Cetinski kraj, dječak, odrastanje, škola, Noli, baka, otac, bajke, hajduci

Naslov: Hajduk Andrijica
Autor: Zdenka Bilobrk
Broj stranica: 56
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-554-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.