GRAFIČAR U GENOVI, Jure Karamarko

GRAFIČAR U GENOVI, Jure Karamarko

SKU: W-0855

11,95  (90,04 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Jedan sasvim običan večernji izlazak koji nije puno obećavao povukao je Borisa u jedan novi svijet. Svijet navijanja. Nakon te večeri i upoznavanja vođe navijača sve se odvilo brzo uz Sanju, Dugog, Maru i ostale junake…

Jurin apsolutni navijački hit roman „Grafičar“ iz 2012-e godine ovdje je ukomponiran sa drugim romanom „Genova“ iz 2014-e i zajedno čine ovu priču u jednom komadu. U bilo kojem kraju svijeta, u bilo kojem gradu može se čitati i zamisliti svoj grad, svoju skupinu, svoje ljude. Roman koji navijači obožavaju.

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao, nosi ime Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru.

Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a ni mjesec dana kasnije romane Zara i Padobran. Zara, koja u prvih nekoliko mjeseci osvaja publiku diljem zemlje, koja čak i nije navijačka, doživljava svoju veliku promociju u svibnju 2018-e godine pred krcatim Hrvatskim narodnim kazalištem u Zadru. To je bio jedan od vrhunaca Jurina spisateljstva. Samo nekoliko mjeseci nakon promocije romana Zara, Jure objavljuje roman Huligan Pero u tiskanom izdanju kojim nadmašuje sve što je Zara prethodno postigla. U jednom trenutku roman Huligan Pero postao je tema na nacionalnim TV postajama, na portalima i u mnogim novinama. Priča koja je definitivno postigla uspjeh. Samo 90 dana nakon objave romana Huligan Pero, koji je nastajao tri godine, Jure objavljuje nastavak, roman Huligan Pero 2 koji je završio samo 64 dana nakon objave prvoga dijela.

Ključne riječi: Jure, Karamarko, Huligan, Pero, Grafičar, Genova, Hajduk, Torcida

Link:
www.jurekaramarko.com
www.instagram.com/jurekaramarko
www.instagram.com/huliganpero
https://www.facebook.com/jurekaramarkoautor

E-mail: Jure Karamarko

Naslov: Grafičar u Genovi
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 150
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-550-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.