GRADSKE PROMETNICE (tisak crno - bijeli), Ivan Legac et.al.

GRADSKE PROMETNICE (tisak crno – bijeli), Ivan Legac et.al.

SKU: W-0573

23,89  (180,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Ovo je crno-bijela verzija knjige. Kliknite ovdje za verziju u boji.

Sažetak: 

Knjiga je po temeljnoj namjeni posvećena razvoju istraživačkog pristupa u rješavanju problema i širem razvoju prometno-tehničke struke za urbana područja. U strukturno-sadržajnom pogledu četiri su veće tematske cjeline ove knjige: poglavlja I.-IV. opisuju urbanističko-prometnu problematiku, velike prometne podsustave te okvire za projektiranje gradskih prometnica. Poglavlja V.-VI. detaljno obrađuju primjerena gradska raskrižja u razini. Poglavlja VII.-X. posvećena su parkiralištima i garažnim prostorima te posebnim prometnicama i prometu. Završnu skupinu čine poglavlja XI.-XIV. s osnovnim sadržajima iz područja opreme, signalizacije te osnova održavanja prometne infrastrukture.

Ključne riječi: javni gradski promet, raskrižja u razini, kružna raskrižja, parkirališta i garaže, tračnički sustavi, oprema i infrastruktura, signalizacija, projektna dokumentacija

Naslov: Gradske prometnice (tisak crno – bijeli)
Autor: Ivan Legac i koautori
Broj stranica: 404
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti
Godina izdanja: 2011.
ISBN: 978-953-243-049-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.