ETNOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE vol. 2  (2011) Jasmina Bajić

ETNOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE vol. 2 (2011) Jasmina Bajić

SKU: WMEM-110002

3,98  (29,99 kn)

Autor: Jasmina Bajić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sadržaj:

Memento ETNOGRAFSKO ISTRAZIVANJE vol.2., 2011. (Ethnographic Research, Vol.2, 2011)  predstavlja METODOLOŠKI PODSJETNIK koji pomaže studentima i stručnjacima s područja društvenih znanosti (i šire) u praćenju stručne (sociološke i slične) literature s metodološkim (empirijskim ili istraživačkim) sadržajima. U tom smislu ovaj MEMENTO samo je primjerena pomoć i svojevrstan metodološki vodič, a nikako ne može biti zamjena za adekvatna tematski slična metodološka (stručna i znanstvena) djela. Nastao je kao rezultat nastavnoga, posebno istraživačkoga rada sa studentima Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Splitu, u metodološkom modulu na predmetima čija je nositeljica prof. dr. sc. Anči Leburić (redovita profesorica) i u okviru kojih seminare izvode dr. sc. Marija Lončar (viša asistentica) i Zorana Šuljug Vučica (asistentica).

Bilješka o autorici:

Bajić Jasmina, rođena 1984. godine u Splitu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Trenutačno je studentica III. godine predidplomskog studija jednopredmetne sociologije istraživačkog usmjerenja, na Filozofskom fakultetu (Sveučilišta u Splitu).
Objavila je tri metodološka eseja na teme „Istraživačko kreiranje odnosa između postavljene teorije i empirijskih podataka“, „Najčešće korišten tip intervjua u sociološkom istraživanju“ i „Poteškoće u koncipiranju istraživačke strategije (na primjeru sociološkog istraživanja mladih)“ (www.ffst.hr/dokumenti/izdavastvo/studentski/sociologija/index.htm).

E-mail: Jasmina Bajić

 

Naslov: ETNOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE vol. 2
Autor:
Jasmina Bajić
Nakladnik:
Redak
Broj stranica:
4
Godina izdanja:
2011.
ISBN:
978-953-7595-44-9
Tisak:
digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.