EPIDAURUS, Franjo Galić

EPIDAURUS, Franjo Galić

SKU: WPRZ-150110

12,87  (96,97 kn)

Autor: Franjo Galić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

„Napet i nepredvidljiv od prve stranice, ovaj kriminalistički triler iskusnog autora čitatelje uvodi u tipičnu stvarnost u kojoj žive ljudi s druge strane zakona.” “…U konačnici, jezgru romana čini povijesni izvor iz kojeg teče nit priče i u koji se sve vraća. Epizode iz drevnog Epidaurusa dugo žive u mašti čitatelja, a satni mehanizmi i misteriozni zapisi u stilu Dana Browna i Umberta Eca doprinose procesu kreiranja hrvatske verzije Sherlocka Holmesa koja nimalo ne zaostaje za svojim britanskim pandanom.“

– Iz recenzije

Bilješka o autoru:

Franjo Galić je rođen 1964. godine u Požegi. Po zvanju je diplomirani kriminalist i inženjer strojarstva. Do sada je objavio zbirku pjesama za djecu „Važne stvari“ zbirku pjesama i pripovijetki za djecu „Manji od trave“, roman za djecu „Tvrđava“, te surađivao u pisanju enciklopedije prve pomoći „Prva pomoć – doktrina i praksa“.

Ključne riječi: Epidaurus, Cipar, Hilarion

E-mail: Franjo Galić

Naslov: Epidaurus
Autor: Franjo Galić
Broj stranica: 322
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-199-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.