DOSTOJANSTVO I SVETOST SVEĆENIKA, ISTINSKOG SLUGE BOŽJEGA

DOSTOJANSTVO I SVETOST SVEĆENIKA, ISTINSKOG SLUGE BOŽJEGA

SKU: W-0398

5,31  (40,01 kn)

Autor: Zvonimir Maršić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga koju kao autor želim tebi uručiti u ruke, knjiga je o pomazanicima u ovom vremenu. Svaka stranica je ispisana stvarnost koja se dotiče slugu Božjih. Uzimajući je u ruke, ljudi mogu meditativno iščitavati i promišljati. Uistinu, bitno je služiti. Bitno je ljubiti. Bitno je nad Euharistijom razmatrati i od Nje se hraniti za život i djelovanje na putu svetosti kako svećenicima, tako i običnim ljudima.

Bilješka o autoru:

Što reći o sebi? Smatram da najveću poruku o meni imaju tekstovi i riječi koje iz srca izviru, a koje možete pronaći na www.sparkoflove.com.hr. Rođen u Splitu, odgojen u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, kao mladić uz drage svećenike na svojoj župi mogao sam rasti i rasti u vjeri. Uz roditelje, tu su brat i sestra sa svojim obiteljima, koje volim i koji su moja podrška. Svaku misao nastojim izreći na što jednostavniji način kako bi ljudima bilo razumljivo, i nadasve ugodno čitajući i promišljajući o njoj.

Ključne riječi: dostojanstvo, svetost, iskrenost, ljubav, svećenik, mistika, sluga Božji, narod Božji

Link: http://www.sparkoflove.com.hr/

Naslov: Dostojanstvo i svetost svećenika, istinskog sluge Božjega
Autor: Zvonimir Maršić
Broj stranica: 63
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-225-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.