DANI PROKLETNIKA, Jasmin Raaz Javor

DANI PROKLETNIKA, Jasmin Raaz Javor

SKU: WPRZ-120046

9,28  (69,92 kn)

Autor: Jasmin Raaz Javor

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

„Žrtve su već učinjene, cijene plaćene, ostaje samo dobiti ono traženo ili u porazu dotaknuti smrt.
-Prijatelju, zovi ti mene saveznikom i dalje. To ti ide na čast. Ali moraš naučiti i napokon zapamtiti da ona i ja nismo ideali, mi nismo zapovjedi i strane koje moraš birati. Mi smo sredstva. –podučavao me opet njihovim značenjima –I rekao sam ti da ljudski um ne može pojmiti nas dvoje bez da nas strpa u jednu od one dvije strane koje si je Čovjek uzeo za pravo koristiti u svoje svrhe. To su Dobro i Zlo. No, kada dođe do potrebe, a dolazi često, ona je ta koja Čovjeku pomaže. Ti mene poznaješ, ti poznaješ moje ime i zato moraš znati i da govorim istinu. Daleko si otišao, savezniče moj. Predaleko. Predaleko za svoje Dobro.
-Moje Zlo, reci mi, je li još uvijek predivno? –pitao sam ga tiho.
-Nije, prijatelju. Učinio si ono što nisi smio. Poput Čovjeka si počeo njemu suditi krvlju u naše ime. A u Čovjekovoj osveti će ti jedino Bezimena od sada biti mogući spas.
-Dakle, spasa mi nema?“

Bilješka o autoru:

Jasmin Raaz Javor (1986.), komercijalist iz Novske i hip hop artist. Umjetnički život započinje u srednjoj školi u kojoj do izražaja dolazi njegova kreativnost u proznim djelima. Slijedi pisanje rap pjesama, snimanje i nastupanje na brojnim glazbenim događajima. Opseg znanja proširuje na glazbenu produkciju, režiranje spotova te organiziranje i promoviranje glazbenih događaja. Najviše se ipak pronalazi u filozofiji i književnosti, pa pisanjem knjiga napokon nalazi način izražavanja svojih razmišljanja i analiziranja ljudske psihologije, ponašanja i preispitivanja ljudskih vrijednosti.

 

Ključne riječi:

Filozofija, triler, laž, istina, moral, samozavaravanje, psihijatrija, ubojstvo, braća, Bog, smrt, svijet

E-mail: Jasmin Raaz Javor

Naslov: Dani prokletnika
Autor: Jasmin Raaz Javor
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-87-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.