DANCI I STRANCI, Kristina Wolsperger Danilovski

DANCI I STRANCI, Kristina Wolsperger Danilovski

SKU: WPRZ-130062

9,16  (69,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Je li hladan sjeverni vjetar ima terapeutska svojstva na male bebe? Koji je najteži ispit na medicinskom fakultetu u Danskoj, a uopće ga nema u Hrvatskoj? Kad se na sjeveru ide u krevet? Je li Božićni domjenak stavka u ugovoru o radu? Koja je razlika na sjeveru između skupog hotela i hostela? Što znači partnerstvo i dijeljenje u vezi? Što zapravo znači kad Vas neko pozove na poslijepodnevnu roštiljadu? Zašto su penzioneri rijetka zaštićena vrsta u Kopenhagenu? Je li stvarno istina da je Hrvatska tax-free zemlja? Kako se pada razred u vrtićkoj dobi? Je li se banke brinu o građanima? Čemu služi lampica s plavom svjetlosti? Kako se unesrećiš ako nešto naslijediš? Koliko košta kad te prijatelji pozovu k sebi na večeru? Na ova i mnogobrojna druga zanimljiva, neobična i nama južnjacima teško shvatljiva pitanja odgovara ova knjiga. Pitanje je samo kako shvatiti odgovore: kao zabavu, novu putopisnu spoznaju ili možda samo jednostavno konstatirati činjenicu „Ah što mi je lijepo u Hrvatskoj!“

Bilješka o autoru/autorici:

Kristina Wolsperger Danilovski rođena je 1973. u Zagrebu. Godine 1998. stekla je diplomu na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, a 2005. magisterij iz kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Ovo je njezina prva objavljena zbirka kratkih priča.

Ključne riječi: Danska, Kopenhagen, stranci, sjever, jug.

Link: http://www.facebook.com/pages/Danci-i-stranci/127545280733859
E-mail: Kristina Wosperger Danilovski

Naslov: Danci i stranci
Autor: Kristina Wolsperger Danilovski
Broj stranica: 192
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-036-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.