DAJ RUKU, ŠUŠKA, Barica Pahić Grobenski

DAJ RUKU, ŠUŠKA, Barica Pahić Grobenski

SKU: W-1357

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Roman je napisan na temelju istinite životne priče jedne obične žene. Radi neočekivanih otkrića o odnosima unutar obitelji, kao vrlo mlada djevojka napušta obitelj i odlazi u neizvjesnost u kojoj će doživjeti nepredvidive situacije i biti prisiljena boriti se za život u neobičnim okolnostima u kojima mora izdržati teške napore, prolaziti raznovrsne kušnje i pokazati izdržljivost i neosporne ljudske vrijednosti.

 

Bilješka o autorici:

Barica Pahić Grobenski je umirovljena profesorica koja je pored svoh rada u školi, u stručnom području objavljujući upute za čitanje školske lektire za tridesetak književnih naslova iz hrvatske i svjetske književnosti. Bavi se i književnim radom. Dosad joj je objavljeno 15 knjiga: pjesama, pripovijedaka, romana, drama, eseja i putopisa. Za svoj rad dobila je nekoliko , odlikovanja i književnih nagrada. Počasna je člavica Varaždinskoga književnog društva.

Ključne riječi: Otkrivanje tajnog života svoje maćuhe, bijeg od kuće, neugodnost s policijom, silovanje, trudnoća, utočište kod staračke obitelji, susret s osobama koje će utjecati na njenu sudbinu, neobična udaja, porod neželjenog djeteta, majčinska briga, naporan rad, život za druge, a malo sreće za sebe.

Link: Fb

E-mail: Barica Pahić Grobenski

 

Naslov: Daj ruku, Šuška
Autorica: Barica Pahić Grobenski
Broj stranica: 200
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-880-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.