ČEŽNJA, Lucija Waller

ČEŽNJA, Lucija Waller

SKU: W-0426

9,29  (70,00 kn)

Autor: Lucija Waller

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Moje pjesme, moj život, o životu i događajima u njemu, pišem kako kada imam inspiraciju. Tematika pjesama je šarolika i razigrana, ponekad sretna, ponekada tužna sve prema tome kako se kada osjećam.

Bilješka o autorici: Lucija Waller rođena je 5. 2. 1961. u Somboru. Osnovnu školu završila je u Slatini, a srednju medicinsku u Banjaluci. Piše od mladih dana za školske novine, kasnije zbog nedostatka vremena piše dnevnik i po neku pjesmu. Zadnjih desetak godina piše intenzivno i poezija je postala dio njenog svakodnevnog života.

Ključne riječi: Čežnja, Dobri ljudi, Hvala, Malo veliko srce, Moj duh, Ostani, Pogled, Snovi, Čudo, Greške, Lice, Nejasnoće, Samo ti, Taština.

E-mail: Lucija Waller

Naslov: Čežnja
Autorica: Lucija Waller
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-244-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.