BOJA MEDA, Davorka Črnčec

BOJA MEDA, Davorka Črnčec

SKU: W-0686

11,68  (88,00 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka ljubavne poezije Davorke Črnčec Boja meda pisana slobodnim stihom, autoričin je prvijenac. Pjesme – njih ukupno 92 – grupirane su u šest ciklusa koji prate mnoge nijanse ljubavi, a prvi od njih (Ritam kruga) s posljednjim (Okus života) skladno zatvara pjesničko promišljanje života kroz ljubav, a koja je i temeljni motiv svih pjesama u zbirci

Bilješka o autorici:

Davorka Črnčec rođena je 1975. u Čakovcu , inženjer je tekstilne kemije, zaposlena, majka je i supruga.
Piše dugo, ali tek zadnjih godina objavljuje po književnim portalima u regiji, pretežno ljubavnu i refleksivnu poeziju. Pjesme su joj do sada tiskane u desetak zajedničkih zbirki, a ovo joj je prva samostalna.

Ključne riječi: Davorka Črnčec, Boja meda, ljubavna poezija

Naslov: BOJA MEDA
Autorica: Davorka Črnčec
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-437-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.