BIJEDA, SJAJ, LJUBAV I TRAGEDIJA, Jakov Šošić

BIJEDA, SJAJ, LJUBAV I TRAGEDIJA, Jakov Šošić

SKU: WPOZ-120062

7,96  (59,97 kn)

Autor: Jakov Šošić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Uvod u ovu priču koja kaže kako je počelo u malom mistu koje je bilo i previše siromašno. Njegovi mještani živili su u bijedi sa teškim radom na škrtoj zemlji koja slabo ploda daje, jedna obitelj muž, žena, troje djece bez izgleda da se školuje prisiljene da pošalju stariju ćer koja je volila učit odlazi u grad kod jedne porodice da služi i da čuva malenu curicu i čisti kuću ali joj propada nada da bi učila. Ali joj se otvara šansa da postane bogata i bez škole i da bi tako pomogla brata i sestru sve to postiže uz žrtvu svoje mladosti koja će još mlada doživit tragediju i izgubit nadu u ljubav koju više nikada neće moć podijelit sa voljenim. Pa to je prava tragedija koja se rijetkima događa. Ali se njoj dogodilo da tuguje do kraja života.

Ova priča kazat će jedan događaj koji se dogodija u jednom malom mjestu do tada nečuveni slučaj na takovi način da se dogodi zato želim u ovoj priči kazati što se sve događalo i kako se je odigralo nekome na žalost dok drugome na sreću.

Ključne riječi: Jakov Šošić, Bijeda, sjaj, ljubav i tragedija

Naslov: Bijeda, sjaj, ljubav i tragedija
Autor: Jakov Šošić
Broj stranica: 172
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-336-020-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.